• image
  50 000€ For sale
 • image
  50 000€ For sale
 • image
  50 000€ For sale
 • image
  50 000€ For sale
 • image
  50 000€ For sale
 • image
  50 000€ For sale
 • image
  50 000€ For sale
 • image
  50 000€ For sale
 • image
  50 000€ For sale
 • image
  50 000€ For sale
 • image
  50 000€ For sale
 • image
  50 000€ For sale
 • image
  50 000€ For sale
 • image
  50 000€ For sale
 • image
  50 000€ For sale
 • image
  50 000€ For sale
 • image
  50 000€ For sale
  Te preferuarat
 • #ID : 256
 • Type: Apartment
 • Cmimi/m2: €
 • 6.00m2
 • Sarande - Sarandë

6000 m2 Tokë ne shitje

6000 m2 tokë për shitje në fshatin Shendelli i cili ndodhet 1 km nga qyteti antik i Butrinti. Toka është e rrethuar me mure dhe e përshtatshme për blegtorinë ose lloj tjetër biznesi pasi ndodhet në anën e rrugës. Toka është e pajisur me certifikatë pronësie. Na kontaktoni per informacione te metejshme.

 • Siperfaqe neto : 6000
You dont have any videos

Prona te ngjashme